Klipper små och
medelstora hundar.
Tidsbeställning: 070-5520275


Sommaren 2024 kommer jag att ha semesterstängt 8/7-11/8


Före
Före

Pris:

Liten hund från 660 kr

Mellanstor hund från 770 kr
I alla behandlingar ingår bad, fön och kloklippning.


Kloklippning 100 kr
eller köp ett klippkort
för 6 gånger för 500 kr 

Efter
Efter
Före
Före

Drop-In för kloklipp
Måndagar 17-18

Tänk på att hålla
hunden kopplad
och inte låta den gå fram
till andra hundar.


Välkommen!

Efter
Efter

Viktigt att veta!

Före
Före

Jag behandlar alltid varje hund med största respekt och tar hänsyn till varje hunds individuella behov och sinnelag. Jag har god kunskap inom hundhantering. För er och min säkerhet vill jag ändå att vi har en överenskommelse om olyckan skulle vara framme. Följande överenskommelse gäller när lämnar in er hund hos mig.

* Jag har rätt att avbryta behandlingen om jag anser att hunden inte mår bra av den eller om min säkerhet riskeras. Det kan exempelvis vara pga hälsoskäl eller att hunden är stressad/agressiv. Den avsatta tiden är ändå bokad åt er och måste därför debiteras.
* Vid olycksfall eller om hunden blir sjuk och jag anser att hunden behöver veterinärvård, har jag rätt att ta hunden dit, om inte ägaren går att nå.
* Om hunden rycker till eller kämpar för att komma undan under klippningen, finns det en viss risk för skador när man använder vassa redskap. Trots ett ständigt säkerhetstänk kan sådant som är oförutsett hända. Skulle olyckan vara framme, är det hundens försäkring som gäller i första hand. Är det jag som är orsaken till skadan, står jag självklart för självrisken, eller för kostnader upp till 2000 kr.
* En del hundar är extra känsliga i huden. På områden där dessa hundar klipps kort (kan t.ex vara bakom en tät tova, runt könsorgan och rumpa) kan hunden under ett par dagar slicka sig och klia extra mycket där. Normalt går detta över av sig själv. En rekommendation är att smörja med en hydrokortisonkräm. Det lindrar klådan och hjälper huden att återställas. Var noga med att hunden inte kommer åt att slicka på området så brukar det gå över rätt snart.
* Jag vill ha nöjda kunder och glada hundar som vill komma tillbaka fler gånger. Oftast när hunden visar att den inte vill gå in är det på grund av själva separationen, att de lämnas av matte eller husse. För det mesta lugnar sig hunden så fort ni har gått och är lugn och trygg på bordet med mig.  

//Carina

Efter
Efter